NEWSLETTER
Inscrieti-va acum pentru a beneficia de cele mai noi idei de cadouri
CEI CARE AU CUMPARAT...
5 stele
2018-12-20 18:44
I. Cojocaru (Bucuresti)

Totul a fost in regula.
5 stele
2018-12-20 18:43
A. Paunescu (Bucuresti)

Sunt foarte multumita! Voi mai comanda cu mare drag, multumesc mult! Sarbatori fericite!
5 stele
2018-12-19 17:49
Alexandra (Petrosani)

Foarte prompti si corecti, produsele sunt minunate! Multumesc pentru pixul facut cadou, voi reveni cu comenzi la dvs cu siguranta!
5 stele
2018-12-18 22:01
G. Gurau (Bucuresti)

Multumesc mult pentru ca mi-ati venit in intampinare cu livrarea super rapida a acestei comenzi. Nu va ascund faptul ca am apelat la dvs. in regim de forta majora, din pricina intarzierii nepermise a unei comenzi facute acum o saptamana pe un site online de cadouri. Am reconsiderat rapid si, din doua alegeri facute azi printr-o cautare rapida pe internet, v-am ales pe dvs. Aveti un site bine pus la punct si atractiv pentru cei care au nevoie de solutii de cadouri de toate tipurile. Va felicit pentru profesionalism si inca o data va multumesc pentru ajutorul si disponibilitatea de care ati dat dovada. Toate cele bune! Sarbatori frumoase!
5 stele
2018-12-17 22:27
Ioana (Bucuresti)

sa comanzi la 10:00 si sa primesti comanda la 13:30 e o performanta...
5 stele
2018-11-15 15:13
Magda (Bucuresti)

super ok, multumesc mult!
5 stele
2018-09-20 14:37
Roxana M. (Bucuresti)

super ok, recomand!
5 stele
2018-09-07 14:24
Iuliana D (Voluntari)

Va multumesc pentru amabilitate si promptitudine; sunt foarte incantata. Voi mai comanda si va va voi recomanda si altora. Multumesc si pentru cele 2 pixuri cadou; sunt excelente!
Scrie-ti parerea Vezi toate

 

Termeni si conditii

 

 

1. Contract intre Utilizator si S.C. Pro Interactive Plus S.R.L.

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale inainte de a utiliza site-ul www.top-cadouri.ro.

 

2. SITE

Site-ul va este oferit de catre S.C. Pro Interactive Plus S.R.L.

 

3. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii,fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

 

4. CONDITIILE FURNIZORULUI

Orice comanda efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a utiliza un produs sau serviciu.
Prin completarea formularului de comanda sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului contract.
Daca cererea dvs.va fi acceptata veti primi un e-mail de confirmare (sau orice modalitate de confirmare a comenzii) de la S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. si va intra in vigoare prezentul contract.

 

5. CUM COMAND ?

Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la numarul de telefon:  0721/09.00.39,  Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare  comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

 

Comanda online

 

6. ANULARI / MODIFICARI

In cazul in care doriti anulare sau modificarea comenzii,este responsabilitatea dvs.de a informa in scris sau telefonic S.C. Pro Interactive PlusS.R.L. despre intentiile dvs.
S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. nu poate anula/modifica comanda dvs.inainte de a primi cererea ferma.In eventualitatea modificarii unei comenzi S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

 

7. TRANSPORT

Expedierea pachetului se va face printr-o firma de curierat rapid, taxele postale nu sint incluse in pretul produsului,acestea fiind calculate separat in functie de valoarea, volumul si modul de expeditie al comenzii.

 

8. MODALITATI DE PLATA

Plata se poate face :

 

 

 • in numerar, la livrare (clienti persoane fizice sau juridice)
 • prin ordin de plata / virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice)
 • online prin PayPal
 •  

   

  Plata in numerar la livrare, in ron, la valoarea din momentul confirmarii telefonice sau in scris pe mail a comenzii... catre operatorul care efectueaza livrarea.

  Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea oriunde in Romania, plata se face integral in momentul livrarii.

  Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele :

   

   

 • Nume firma:  S.C. Pro Interactive Plus S.R.L.
 • CUI: RO 32933032
 • Cont lei: IBAN RO84 BTRL RONC RT02 5076 7201
 • Banca: Transilvania Giurgiu
 •  

  9. UTILIZAREA SITE-ULUI

  S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. nu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

   

  10. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

  www.top-cadouri.ro nu vinde produse si / sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/ servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.

   

  11. INTERZICEREA ACCESULUI PE SITE

  S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila.

   

  12. FORTA MAJORA

  S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
  Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, incendii, inundatii, accidente grave etc., care pot afecta S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. sau furnizorii sai.

   

  13. MODIFICARI ASUPRA SITE-ULUI

  S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ul, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.

   

  14. CONFIDENTIALITATE

  S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
  www.top-cadouri.ro si S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
  www.top-cadouri.ro si S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
  Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.top-cadouri.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.top-cadouri.ro.

   

  15. LEGEA GUVERNANTA

  Acesti temeni si conditii reprezinta contractul dintre Utilizator si S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. si ste guvernat de legile din Romania.
  In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 zile de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Pro Interactive Plus S.R.L..
  Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.top-cadouri.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

   

   

   

 •