NEWSLETTER
Inscrieti-va acum pentru a beneficia de cele mai noi idei de cadouri
CEI CARE AU CUMPARAT...
5 stele
2018-03-06 15:13
Radu Paula (Bucuresti)

Multumesc, am primit coletul, totul ok.
Felicitări pt asa promptitudine, o sa mai apelez la serviciile Dvs.
5 stele
2018-02-13 12:32
Dan (Bucuresti)

Mulțumesc pentru serviciul profesionist și operativ.
5 stele
2018-01-08 12:35
Tronaru Maria (Bucuresti)

Sunt foarte multumita de produsele achizitionate si de promptitudinea cu care au fost livrate! O sa mai revin pe acest site, deoarece gasesti o gama variata de produse pentru multiple ocazii!
5 stele
2017-12-20 10:34
Stanciu Alina (Bucuresti)

Multumesc pentru promptitudine! Am ramas placut surprinsa!
Avand in vedere perioada Craciunului, m-as fi asteptat ca livrarea sa fie mai greoaie, insa in cazul meu, pentru comanda plasata cu o seara inainte livrarea s-a efectuat a doua zi la pranz. Plus ca produsele au venit frumos ambalate in punguta de cadou.
Va multumesc pentru seriozitate!
Cu ziguranta voi reveni la dvs pt cadouri
5 stele
2017-12-20 07:56
Magda I. (Bucuresti)

am facut comanda seara, si dimineata la prima ora am avut comanda livrata... ce sa va spun... felicitari!
5 stele
2017-12-04 11:46
Marinela (Bucuresti)

Livrare rapida, comunicare foarte buna si cu operatorii magazinului si cu curierul, produse foarte dragute la preturi bune. Multumesc, voi mai comanda
5 stele
2017-12-03 10:59
Radu Octavian (Timisoara)

profesionisti, produse conform descrierilor, vom mai reveni cu siguranta. multumim!
Scrie-ti parerea Vezi toate

 

 

Politica de confidentialitate

 

 

Top-cadouri.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Top-Cadouri.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Top-Cadouri.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

Top-Cadouri.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Top-Cadouri.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru se pot dezabona trimitand un mail de atentionate la office'top-cadouri.ro, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit.

 

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele MobilPay.ro , iar Top-Cadouri.ro, nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, sesizari sau reclamatii ne puteti contacta la adresa office@top-cadouri.ro

 

Cu stima,

Echipa Top-Cadouri.ro