NEWSLETTER
Inscrieti-va acum pentru a beneficia de cele mai noi idei de cadouri
CEI CARE AU CUMPARAT...
5 stele
2018-12-20 18:44
I. Cojocaru (Bucuresti)

Totul a fost in regula.
5 stele
2018-12-20 18:43
A. Paunescu (Bucuresti)

Sunt foarte multumita! Voi mai comanda cu mare drag, multumesc mult! Sarbatori fericite!
5 stele
2018-12-19 17:49
Alexandra (Petrosani)

Foarte prompti si corecti, produsele sunt minunate! Multumesc pentru pixul facut cadou, voi reveni cu comenzi la dvs cu siguranta!
5 stele
2018-12-18 22:01
G. Gurau (Bucuresti)

Multumesc mult pentru ca mi-ati venit in intampinare cu livrarea super rapida a acestei comenzi. Nu va ascund faptul ca am apelat la dvs. in regim de forta majora, din pricina intarzierii nepermise a unei comenzi facute acum o saptamana pe un site online de cadouri. Am reconsiderat rapid si, din doua alegeri facute azi printr-o cautare rapida pe internet, v-am ales pe dvs. Aveti un site bine pus la punct si atractiv pentru cei care au nevoie de solutii de cadouri de toate tipurile. Va felicit pentru profesionalism si inca o data va multumesc pentru ajutorul si disponibilitatea de care ati dat dovada. Toate cele bune! Sarbatori frumoase!
5 stele
2018-12-17 22:27
Ioana (Bucuresti)

sa comanzi la 10:00 si sa primesti comanda la 13:30 e o performanta...
5 stele
2018-11-15 15:13
Magda (Bucuresti)

super ok, multumesc mult!
5 stele
2018-09-20 14:37
Roxana M. (Bucuresti)

super ok, recomand!
5 stele
2018-09-07 14:24
Iuliana D (Voluntari)

Va multumesc pentru amabilitate si promptitudine; sunt foarte incantata. Voi mai comanda si va va voi recomanda si altora. Multumesc si pentru cele 2 pixuri cadou; sunt excelente!
Scrie-ti parerea Vezi toate

 

 

Politica de confidentialitate

 

 

Top-cadouri.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Top-Cadouri.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Top-Cadouri.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

Top-Cadouri.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Top-Cadouri.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru se pot dezabona trimitand un mail de atentionate la office'top-cadouri.ro, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit.

 

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele MobilPay.ro , iar Top-Cadouri.ro, nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, sesizari sau reclamatii ne puteti contacta la adresa office@top-cadouri.ro

 

Cu stima,

Echipa Top-Cadouri.ro