NEWSLETTER
Inscrieti-va acum pentru a beneficia de cele mai noi idei de cadouri
CEI CARE AU CUMPARAT...
5 stele
2018-11-15 15:13
Magda (Bucuresti)

super ok, multumesc mult!
5 stele
2018-09-20 14:37
Roxana M. (Bucuresti)

super ok, recomand!
5 stele
2018-09-07 14:24
Iuliana D (Voluntari)

Va multumesc pentru amabilitate si promptitudine; sunt foarte incantata. Voi mai comanda si va va voi recomanda si altora. Multumesc si pentru cele 2 pixuri cadou; sunt excelente!
5 stele
2018-03-06 15:13
Radu Paula (Bucuresti)

Multumesc, am primit coletul, totul ok.
Felicitări pt asa promptitudine, o sa mai apelez la serviciile Dvs.
5 stele
2018-02-13 12:32
Dan (Bucuresti)

Mulțumesc pentru serviciul profesionist și operativ.
5 stele
2018-01-08 12:35
Tronaru Maria (Bucuresti)

Sunt foarte multumita de produsele achizitionate si de promptitudinea cu care au fost livrate! O sa mai revin pe acest site, deoarece gasesti o gama variata de produse pentru multiple ocazii!
5 stele
2017-12-20 10:34
Stanciu Alina (Bucuresti)

Multumesc pentru promptitudine! Am ramas placut surprinsa!
Avand in vedere perioada Craciunului, m-as fi asteptat ca livrarea sa fie mai greoaie, insa in cazul meu, pentru comanda plasata cu o seara inainte livrarea s-a efectuat a doua zi la pranz. Plus ca produsele au venit frumos ambalate in punguta de cadou.
Va multumesc pentru seriozitate!
Cu ziguranta voi reveni la dvs pt cadouri
Scrie-ti parerea Vezi toate

 

 

Conditii de returnare

 

 

S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. respecta normele legale in vigoare ce reglementeaza activitatea online si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii in acest domeniu.

 

OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

 

Avand in vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul sa notifice in scris S.C. Virtual Com S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • - produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie si sa fie insotite de factura de cumparare si eventual talonul de garantie ( daca a fost cazul );
  • - in cazul in care produsul a fost deteriorat de catre transportator, se poate solicita un alt produs, in limita stocului mentionat de Top-Cadouri.ro
  • - daca aceste conditii sunt indeplinite, firma Pro Interactive Plus S.R.L. se obliga sa returneze imediat ce intra in posesia coletului retur, intreaga suma aferenta produselor;

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea  S.C.  Pro Interactive Plus S.R.L.  va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

 

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

Adresa la care puteti returna produsele prin curierat rapid este:

 

S.C. Pro Interactive Plus S.R.L.

Str. Uioara Nr. 3 Bl. M2 Sc. 1 Ap. 7  Bucuresti Sector 4

 

Pentru a evita neplacerile cauzate de un eventual retur, va rugam pentru orice problema, nu ezitatati sa ne contactati la adresa office@top-cadouri.ro sau la numarul de telefon 0721.09.00.39

 

Cu stima,

Echipa Top-Cadouri.ro