NEWSLETTER
Inscrieti-va acum pentru a beneficia de cele mai noi idei de cadouri
CEI CARE AU CUMPARAT...
5 stele
2017-11-16 17:47
Csilla (Bucuresti)

Produsele comandate sunt superbe
O ss mai revin cu niste comenzi de Mos Nicolae.
Multumesc pentru cadoul surprizs.
5 stele
2017-07-20 09:25
Nicoleta (Bucuresti)

Servicii ireproșabile, produse de buna calitate, ambalate frumos si aduse in punga cadou. Chiar si felicitarea atasata a fost o surpriza plăcută. Comanda a venit in timpul comunicat si am fost anunțată telefonic, inainte de sosirea curierului. Cu siguranță voi mai comanda pe viitor de pe top-cadouri.ro.
5 stele
2017-05-18 17:39
Hermina M (Bucuresti)

Multumesc pentru promptitudine si seriozitate.
Produsul de calitate și ambalarea exceptionala.
Recomand acest site.
5 stele
2017-03-01 20:39
Alina (Chiajna)

Recomand cu incredere! Prompitudine, seriozitate, amabilitate, calitate a produselor, atenție la detalii. Pe scurt: calitate și servicii de 5 stele! Voi reveni cu siguranta!
5 stele
2017-02-13 14:27
Georgiana (Bucuresti)

Va multumesc pentru rapiditate. Sunt multumita de calitatea produselor alese si cu siguranta voi mai comanda!
O zi frumoasa!
5 stele
2017-01-25 13:33
Manuela Berinde (Bucuresti)

Sunt multumita de promptitudine si de calitatea produselor!
Scrie-ti parerea Vezi toate

 

 

Conditii de returnare

 

 

S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. respecta normele legale in vigoare ce reglementeaza activitatea online si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii in acest domeniu.

 

OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

 

Avand in vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul sa notifice in scris S.C. Virtual Com S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • - produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie si sa fie insotite de factura de cumparare si eventual talonul de garantie ( daca a fost cazul );
  • - in cazul in care produsul a fost deteriorat de catre transportator, se poate solicita un alt produs, in limita stocului mentionat de Top-Cadouri.ro
  • - daca aceste conditii sunt indeplinite, firma Pro Interactive Plus S.R.L. se obliga sa returneze imediat ce intra in posesia coletului retur, intreaga suma aferenta produselor;

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea  S.C.  Pro Interactive Plus S.R.L.  va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

 

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

Adresa la care puteti returna produsele prin curierat rapid este:

 

S.C. Pro Interactive Plus S.R.L.

Str. Uioara Nr. 3 Bl. M2 Sc. 1 Ap. 7  Bucuresti Sector 4

 

Pentru a evita neplacerile cauzate de un eventual retur, va rugam pentru orice problema, nu ezitatati sa ne contactati la adresa office@top-cadouri.ro sau la numarul de telefon 0721.09.00.39

 

Cu stima,

Echipa Top-Cadouri.ro