NEWSLETTER
Inscrieti-va acum pentru a beneficia de cele mai noi idei de cadouri
CEI CARE AU CUMPARAT...
5 stele
2018-12-20 18:44
I. Cojocaru (Bucuresti)

Totul a fost in regula.
5 stele
2018-12-20 18:43
A. Paunescu (Bucuresti)

Sunt foarte multumita! Voi mai comanda cu mare drag, multumesc mult! Sarbatori fericite!
5 stele
2018-12-19 17:49
Alexandra (Petrosani)

Foarte prompti si corecti, produsele sunt minunate! Multumesc pentru pixul facut cadou, voi reveni cu comenzi la dvs cu siguranta!
5 stele
2018-12-18 22:01
G. Gurau (Bucuresti)

Multumesc mult pentru ca mi-ati venit in intampinare cu livrarea super rapida a acestei comenzi. Nu va ascund faptul ca am apelat la dvs. in regim de forta majora, din pricina intarzierii nepermise a unei comenzi facute acum o saptamana pe un site online de cadouri. Am reconsiderat rapid si, din doua alegeri facute azi printr-o cautare rapida pe internet, v-am ales pe dvs. Aveti un site bine pus la punct si atractiv pentru cei care au nevoie de solutii de cadouri de toate tipurile. Va felicit pentru profesionalism si inca o data va multumesc pentru ajutorul si disponibilitatea de care ati dat dovada. Toate cele bune! Sarbatori frumoase!
5 stele
2018-12-17 22:27
Ioana (Bucuresti)

sa comanzi la 10:00 si sa primesti comanda la 13:30 e o performanta...
5 stele
2018-11-15 15:13
Magda (Bucuresti)

super ok, multumesc mult!
5 stele
2018-09-20 14:37
Roxana M. (Bucuresti)

super ok, recomand!
5 stele
2018-09-07 14:24
Iuliana D (Voluntari)

Va multumesc pentru amabilitate si promptitudine; sunt foarte incantata. Voi mai comanda si va va voi recomanda si altora. Multumesc si pentru cele 2 pixuri cadou; sunt excelente!
Scrie-ti parerea Vezi toate

 

 

Conditii de returnare

 

 

S.C. Pro Interactive Plus S.R.L. respecta normele legale in vigoare ce reglementeaza activitatea online si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii in acest domeniu.

 

OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

 

Avand in vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul sa notifice in scris S.C. Virtual Com S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • - produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie si sa fie insotite de factura de cumparare si eventual talonul de garantie ( daca a fost cazul );
  • - in cazul in care produsul a fost deteriorat de catre transportator, se poate solicita un alt produs, in limita stocului mentionat de Top-Cadouri.ro
  • - daca aceste conditii sunt indeplinite, firma Pro Interactive Plus S.R.L. se obliga sa returneze imediat ce intra in posesia coletului retur, intreaga suma aferenta produselor;

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea  S.C.  Pro Interactive Plus S.R.L.  va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

 

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

Adresa la care puteti returna produsele prin curierat rapid este:

 

S.C. Pro Interactive Plus S.R.L.

Str. Drumul Gazarului Nr. 43-45  Bucuresti Sector 4

 

Pentru a evita neplacerile cauzate de un eventual retur, va rugam pentru orice problema, nu ezitatati sa ne contactati la adresa office@top-cadouri.ro sau la numarul de telefon 0721.09.00.39

 

Cu stima,

Echipa Top-Cadouri.ro